Garancia

7

év garancia

Garancia

A termékeinket a Ledlenser fejlesztette, és igen alapos teszteknek vetették alá őket. Csak ahhoz adják a nevüket, ami a legzordabb körülmények próbáját is gond nélkül kiállja. És mivel biztosak vagyunk a termékeik minőségében, átlagon felüli garanciaidőt adunk minden Ledlenser lámpára:
  • 5 évet az anyag- és gyártási hibákra*
  • 7 évet, ha regisztrálod a terméket *

* Csak a 2015 szeptembere után megvásárolt termékekre. A garancia nem terjed ki az elemek/akkumulátorok, tokok, táskák, távkapcsolók, színszűrők, dombornyomott felületek, valamint a felületi fényezés hibáira. Pontosabb információt itt találsz.

Így regisztrálhatod a terméked

Csak mellékelt regisztrációs kártyával rendelkező, eredeti termékeket lehet regisztrálni.
  • Olvasd be a regisztrációs kártyán található QR-kódot egy okostelefonnal, vagy írd be a kártyán olvasható URL-címet a számítógéped böngészőjébe.
  • A termékregisztrációs oldalon írd be a kért adatokat.
  • A sikeres regisztrációt ellenőrzés céljából emailben is megerősítjük.

Feltételek

Rendkívüli intézkedésekkel szeretnénk biztosítani, hogy a Ledlenser álatalad megvásárolt terméke hosszú évekig megbízhatóan tegye a dolgát. Ha valamelyik 2015. október 1-je után vásárolt termékünk mégis meghibásodna, akkor az alább nevezett feltételeknek megfelelően saját belátásunk szerint megjavítjuk, vagy azonos, illetve nagyobb értékű modellre cseréljük.

1. A garancia érvényességi köre

Alapvetően valamennyi termékünkre öt év (regisztrált termékek esetében hét év) gyártói garanciát vállalunk a vásárlás napjától számítva. Az „ATEX” és az „i-széria” termékcsalád termékeire ettől eltérően 24 hónapos, online regisztrációhoz kötött garanciát biztosítunk. A garancia nem terjed ki az alkálielemek, tokok, táskák, távkapcsolók, színszűrők, dombornyomott felületek, valamint a felületi fényezés hibáira. Az újratölthető elemek (akkumulátorok) kifogástalan működésére 24 hónapos garanciát vállalunk. A jelen garancia csak akkor érvényesíthető, ha az érintett termék nem viseli a gyártó által meghatározott rendeltetésszerű használattól eltérő alkalmazásból adódó károsodás vagy elhasználódás nyomait. Emellett felhasználó által végzett vagy a gyártó által nem jóváhagyott szervizben történt javításra és más beavatkozásra utaló jelek sem lehetnek a terméken. Az elemek szivárgásából adódó károk nem minősülnek a termék hibájának. Az ilyen károsodások miatt támasztott igényeket az elemek gyártójánál kell érvényesíteni. A garancia keretében csak a termék cseréjére és javítására van lehetőség. Ettől eltérő igények – különös tekintettel a kártérítésre – a garancia keretében nem érvényesíthetők. A garanciális igények érvényesítése nem vonja maga után sem a garanciaidő meghosszabbítását, sem megújítását.

2. A garanciális követelés

Ha a Ledlenser termék a garanciaidőn belül a várakozások ellenére meghibásodik, fordulj hozzánk, és mutasd be a termék vásárlását igazoló eredeti bizonylatot.
A termék beküldésének költségei a vásárlót terhelik. A Bravosmart Kft. nem veszi át a bérmenetesítés nélkül érkező küldeményeket.

3. A garanciavállaló

A garanciát biztosítja: Kapacitás Kft., 1115 Budapest, Szentpétery u. 24-26.

4. Szavatosság

A jelen garancia az értékesítővel szemben meglévő szerződéses vagy az adott ország törvényei szerint meglévő jogok mellett és azok kiegészítéseképpen érvényes. Az ilyen jellegű követeléseket az adott jogi keretek között kell érvényesíteni.

5. Költségek

A cserével és javítással összefüggő garanciális szolgáltatások díjmentesek. Ez alól kivételt jelentenek a termék esetleges beküldésének költségei. Ha egy garanciális követelés vizsgálatakor a gyártó vagy a felelős ügyfélszolgálat megállapítja, hogy a termék nem hibásodott meg, illetve a fent nevezett okok valamelyikéből adódóan nem érvényesíthető garanciális követelés, jogunkban áll 5000 forint értékű szolgáltatási díjat felszámítani. Abban az esetben, ha a vásárló az adott körülmények között nem ismerhette fel, hogy nem támasztható garanciális követelés, nem számítunk fel ilyen díjat.

6. Egyéb rendelkezések

A garancia világszerte érvényes, és a Magyar Köztársaság törvényeinek hatálya alá esik.

Ledlenser-termékgarancia

Rendkívüli intézkedésekkel szeretnénk biztosítani, hogy a Ledlenser általad megvásárolt terméke hosszú évekig megbízhatóan tegye a dolgát. Ha valamelyik 2015. október 1-je után vásárolt termékünk a vásárlás dátumától számított 5 (illetve regisztrált termék esetében 7) éven belül mégis meghibásodna, akkor saját belátásunk szerint kijavítjuk a hibát, vagy azonos, illetve nagyobb értékű modellre cseréljük a terméket.

Garanciális űrlap