Gyakran Ismételt Kérdések

Termékekkel kapcsolatos kérdések

A Ledlenser lámpák legtöbbször speciális feladatokra, munkákra, hobbykra vannak kifejlesztve. Például a T-széria (Taktikai sorozat) arra lett kialakítva, hogy helyt álljon a mindennapi sürgősségi munkák (rendőrség, tűzoltóság, mentők) nyomása alatt.
Valamennyi, a LEDLEET webáruházban vásárolt Ledlenser termék eredeti. Minden termékünket Magyarország elismert Ledlenser forgalmazója, a Kapacitás Kft. importálja. A legtöbb hamis Ledlenser az eBayen és az Amazonon találhatók. Győződj meg róla, hogy elismert cégtől vásárolsz. Ha úgy gondolod, hogy a Te Ledlensered hamis, kérlek lépj kapcsolatba a Kapacitás Kft.-vel az info@kapacitas.hu címen.
Hogy kiderítsd, melyik lámpa felel meg számodra, használd a Tevékenységek menüpontot és a szűrő beállításokat.

Technikai kérdések

A hibákkal és/vagy jótállási adatokkal kapcsolatos kérdésed esetén vedd fel velünk a kapcsolatot.

A Ledlenser lámpákban használt LED az elektronikus áramkörhöz van forrasztva és nem cserélhető.

A “Lumen érték” a lámpák fénykibocsátását jelölik. Minél magasabb ez az érték, a lámpa fénye annál erősebb.
Vásárolhatsz tőlünk akkumulátort, tokot és csatokat, de pótalkatrészeket nem. Javítással kapcsolatos információkért lépj kapcsolatba velünk.

Rendeléssel és szállítással kapcsolatos kérdések

Minden Ledlenser lámpához 5 év garancia tartozik (kivéve “ATEX” és “i-széria”). Ha szeretnéd visszaküldeni a Ledlenser lámpádat, mert az meghibásodott és a vásárlástól számított 30 napon belül vagy, kérlek menj a Garancia menüpontba és töltsd ki az oldal alján található Garancia űrlapot.

A megvásárolt terméket 14 munkanapon belül visszaküldheted nekünk mindenféle indoklás nélkül. Ehhez látogass el az Elállás menüpontba és töltsd ki az oldal alján található Elállási nyilatkozatot.

Nagyobb mennyiségű vagy céges rendelés esetén keress minket az info@lenser.hu email címen.