Melyik a megfelelő lámpa számodra?

Segítünk megtalálni a hozzád legjobban illeszkedő Ledlensert!

A rendelkezésre álló választékból kiválasztani a megfelelő kézilámpát/fejlámpát nehéz döntés lehet. Van, hogy az ember elveszik a specifikációk rengetegében, ezért létrehoztunk Neked egy útmutatót. Válaszd ki, milyen lámpát keresel és találd meg a legmegfelelőbb szériát szakmádhoz, hobbidhoz, vagy a ház körüli munkához.

Amikor kézilámpát vagy fejlámpát vásárolsz, először el kell döntened, mire is használnád igazán? Hétköznapokra? Esetleg munkához? Valami taktikait keresel? Netán professzionálisat? Mi pontosan megmondjuk neked, hogy melyik lámpa, milyen tevékenységhez ajánlott.

Kézilámpát keresel?

Hétköznapokra: A P-széria

A legendás P-szériás lámpák híresek megbízhatóságukról és tartósságukról. A P7.2  tökéletes példa erre. Ezek a kiválóan megtervezett lámpák a legkorszerűbb technológiával rendelkeznek, beleértve a szabadalmaztatott Advanced Focus Systemet (AFS). Minden tevékenységhez illő mérettel nem csoda, hogy ez a világ szakemberei által legjobban kedvelt széria.

Biztonság érzethez: A K-széria

Csak néhány grammnyi tömegűek, ez a sorozat “annyira kompakt, mint amilyen könnyű”. Fűzd fel a kulcstartódra és olyan éjjeli feladat is gyerekjáték lesz, mint megtalálni a kulcsokat.

Taktikai döntésekhez: A T-széria, az F-széria és az X-széria

A rendőrök, a sürgősségi egységek és a katonák kedvence. Ezek a robosztus lámpák kiválóan alkalmasak terepre. A fényszóróktól az üvegtörőkig, ez a széria minden igényt kiszolgál, ami a legszükségesebb ezekhez a munkakörökhöz.

Utazáshoz: Az L-széria

Az L-széria úgy lett kialakítva, hogy ugyan azt az erőt, teljesítményt és rugalmasságot biztosítsa a többi széria mellet, ami “nem húz le”. Kiválóan alkalmas barlangászok, hegymászók, túrázók és egyéb kültéri tevékenységekhez.

Merüléshez: A D-széria

Kifejezetten búvárok számára készült. A D-sorozatú Frogman LED búvárlámpa olyan fényt nyújt víz alatt, amiről korábban azt gondolták, hogy lehetetlen elérni. IPX8 minősítésével (védett a folyamatos víz alatti tartózkodás ellen 60m/7 bar-ig) olyan megbízható, hogy minden búvárnak melegen ajánljuk.

Fejlámpát keresel?

Hétköznapokra: A H-széria

Kivételesen erős fény minden helyzetben. A H-széria kiválóan működik, akár sötét helyen dolgozol vagy csak a padláson a karácsonyi díszeket keresed. A Ledlenser H-szériája alkalmas minden élethelyzetben.

Sportoláshoz: A SEO-széria

A hihetetlen fény és a díjnyertes dizájn kombinációja. A Ledlenser SEO szériája kényelmes és könnyű. Kevés fejlámpa nyújt ekkora fényt és kiválóan alkalmas éjszakai futáshoz is. Minden SEO modell beépített piros biztonsági LED fénnyel szerelve.

Futáshoz: A NEO-széria

Biztonságos, hasznos és szórakoztató. Nem csak gyönyörű és aerodinamikus, de az ötféle neon szín  mellett számos technikai előnnyel is rendelkezik, mint a széles megvilágítási szög és a többfunkciós Smart Light Technológia. A NEO-széria egy meglepetéscsomag a Ledlensertől.

Extrém helyzetekhez: A XEO-széria

Kínálatunkban a legerősebb fejlámpa. A Ledlenser XEO-széria kiválóan alkalmas az éjjeli sportok kedvelőinek. Ezek a masszív fejlámpák 2000 lumen fényerővel érkeznek, ami képes akár 300 méterig is elszórni a fényét. Nincs szükség rá, hogy sötétedéskor leállj és haza menj, ha veled van a XEO fejlámpád.

Melyik a legjobb?

Melyik kézilámpa/fejlámpa a legerősebb fényű?

A legerősebb fénye, 3000 lumennel az X21R.2-nek van. Ez után következik az X21.2 1600 lumennel, majd a P7R 1000 lumen fényerővel.
A legerősebb fejlámpa a XEO-széria – mindegyik 2000 lumen fényerővel érkezik.

Melyik kézilámpa/fejlámpa világít a legmesszebbre?

A kézilámpák közül az X21R.2 világít el legmesszebb, 700 méterre.
A fejlámpák közül a H14R.2 és a XEO-széria – mindegyik 300 méterre képesek ellátni.

Melyik kézilámpa/fejlámpa világít leghosszabb ideig?

A leghosszabb ideig a T7.2 világít a kézilámpák közül, 50 órával.
A fejlámpa kínálatban a NEO-széria bírja a maga 100 órájával.